Året 2007

I skrivende stund er det vesle julaften! Det vil si at imorgen er det Juleaften og da er det på tide å ønske alle ei god jul og ett godt nytt år! Ett slags Julebrev, bare på blogg!Året har hatt sine mange oppturer og sikkert også nedturer, men de er glemt og borte foraltid! Igjen sitter de gode minnene!

Jeg var i militæret store deler av dette året, helt fram til Oktober, var jeg fegslet på gardermoen flystasjon! Der fikk jeg mange gode venner, likte meg ganske godt der egentli! Folket der var fantastisk! Den 27 februar fant jeg kvinnen i mitt liv! Hun hadde egentli stått der rett foran meg utan at jeg såg det! Hanne Ferkingstad og jeg ble etter denne datoen regnet som kjærester og vere!

Sommerferien i år gikk fra Karmøy og med bil nedover sørlandet, til Kristiansand og til Dyreparken! I 5 dager kjørte vi rundt, og overnattet i telt, Hanne og jeg!Militæret tok slutt og Jeg flyttet til Lillehammer, her hvor Hanne skulle studere, vernepleier på Høyskolen!! Og med nyinnkjøpt Honda Accord startet jeg i jobb hos Mjøs Bygg. Vi flyttet inn med 6 andre i Svaneredet, ved strandlinje til Mjøsa! Har funnet oss godt til rette der,og fått gode venner, og en menighet å gå i! Med bibelgruppe, møter og som leder i betelklubben(ett barnelag) så ser vi det på som gode velsignelser og en viktig oppgave å bo i en del av Norge der det trengs kristne! Nå nermer det seg slutten på 2007! Og ser med spenning fram til ett innholdsrikt 2008!Ønsker alle ei velsigna julehøytid og ett riktig godt nyttår!

Reklamer

Én kommentar to “Året 2007”

 1. hanneferkingstad Says:

  Everybody’s laughing
  The world is celebrating
  And everyone’s so happy
  Except for me tonight

  Because I miss you
  Most at Christmas time….

  detta åre samen me deg har vore fantastikt!!
  Eg elske deg vennen min!!

  GOD JUL…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: