Ei God Helg!

Sjøl om jeg var sjuk la ikkje det noen demper på stemninga når vi varma opp helga med Raske Menn, The Fast show på Onsdag, fantastisk show…god latter og fine plasser…andre rad!

Fredag tok jeg og Hanne turen til Oslo, der overnattet vi med Marianne hlet til søndag! Helga hadde blant annet dette å by på!

Lørdag:  27 oktober, og heile 8mnd siden jeg og Hanne bestemte oss for at vi skulle bli ett par! Så det måtte feires med biff på Big Horn steak house! Å godt var det! Og dyrt! Men litt må en koste på seg! Før samme dag fikk jeg gså kjøpt meg ny line til kameraet mitt! 70 – 300mm..kjekt med slikt! Senere på kvelden tok vi turen til Misjonssalen, ett godt gjennsyn! Der Krish Kandiha talte..det va en god mann det…godt og innspirerende å høre på! Søndag blei det frokost på La Baguette, og Lasagne hjemme med marianne! Før kursen blei satt til Ullevål Stadion der Aalesund trengte vår støtte! Og vi som var der: Hanne, Synnøve, Marianne, (Hold dere fast) Narve var der også, ågså meg selv så klart!..Men at Narve va med måtte jo bare foreviges!(se Under ken som jubla mest)! Det endte med tap, 2-1 til Vålerenga! Menmen, Ålesund er i Tippeligaen også neste år…yippiyay!

        !Klikk på bildene for større!

jubel.jpg   maaaal.jpg   

1. Scorings-rus           2. Målet(Austnes)

peptalk.jpg   finn-en-feil.jpg     

3. Peptalk                  4. Finn en feil

Reklamer

3 kommentar to “Ei God Helg!”

  1. Ej e skuffa. Dypt skuffa. Såra om du vil. Ditte kjem eg aldri over. Får ta meg ein poltur og trøste meg med flaska. Vonbroten. Smerte. Aiaiai, at det skulle kome til dette. Smerte.

  2. Kremt. Kem laga kake til fotballturnering UTEN å forgifte den?

  3. Narve e skapfan =)

    Så du holde deg på polet du, Svein Arild =) Jammen ikkje verst ;P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: