Hos Svigers!

Ja så va turen gått til familien Ferkingstad på Ferkingstad på Karmøy utafor Haugesund i rogaland på vestlandet i sørnorge!Med småe nerva i magen landa e på tirsdag på flyplassen her, der møtte hanne me, d va kjekt d etter å ha vert vekke fra hverandre i heile 3 uke!så etter en liten rundtur på øya for å roe nervane så kom vi fram for å hilse på familyen…å dei va no så kjekke atte! Her blir e møtt med roastbeef, å det som ellers trenge å tilfredstille ett måltid for me å mer til!..E føle me så velkommen her å kjekt e jo d…så dagane går med på omvisning på karmøy, besøke folk, slekt og venna…å alle e så grei! Naturen e vakker!Å hanne får ett støøre håp om at e har lyst å bosette med her,…..men …kremt…jada…så har lina vert på fotballkamp å dei vant 6-0…ho va best i mål…!»Høydepunktet dinne uka blir vel lørdag da e får treffe store deler av slekta»…kan bli spennende…da skal mor Margunn feire sin 45årsdag!

img_8506.jpg                            img_8509.jpg

Peptalk før kampen…                                                                                Lina har bomma litt på ka vei ho skal stå!

img_8522.jpg                             img_8504.jpg

Men ho e no ikkje nokke dårlig keeper!                                                  Vi va på campingtur i ølmedal!

Reklamer

3 kommentar to “Hos Svigers!”

  1. SØRnorge??????

  2. sørnorge…ja ikkje som i sørlandet men som alt sør for trøndelag…norge deles i to…nordnorge og sørnorge…hvertfall i mitt hode…

  3. sveinarild... Says:

    ja va vel egentli e som skreiv den forge kommentaren å ikkje narve….men skreiv fra narve sin pc så da blei d visst slik!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: