Ett innlegg uten tittel!

Så har det å stå opp tidlig blitt til å dra seg i senga, 6 tima med søvn om nettene har blitt til 9!Den daglige morgen vasken med påfølgende innspeksjon har blitt til vask 2 ganga i uka uten innspeksjon, og lange daga ute med 3000m og push-ups i hytt og vær har blitt til late dag i sofaen med en film svirrende over skjermen på den svarte tv’n på bakrommet! Slik e d nye livet på Gardermoen!Å slikt kan en vel kasnje leve med! En anna ting e har funne ut i mitt nye liv e at d å lese bøker e viktig for at kjedlige tima på vakt skal fly fort..for når der skjer lite nytta d ikkje å sitte å se ut i lufta, å hvert 5 min. på klokka! Så prosjektet for tida e DaVinci koden!..

Nokken fornuftige ting gjør vi da, som å sitte stille på en stol, sjekke ca. 40 id-kort om dagen, åpne og lukke en bom for dei som ikkje klare slikt sjøl, så innimellom gå en liten spasertur rundt om på basen! Dagens militær e virkelig slappt!

Så no har e da perm. og tatt turen til fjellhaug og besøke narve å tar opp litt plass og luft på hans lille rom…d va på tide igjen..va lenge siden sist no! It’s good to be back!

Reklamer

Én kommentar to “Ett innlegg uten tittel!”

  1. du bare lurer på, når har du tenkt å ta turen til bergen egentlig? det e her det skjer!:P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: